KARINA LANGE udviklingscoach

Home Kontakt Blog


LEDER COACHING

De problemer, ledere oftest præsenterer i et coachingforløb, er, at de bruger tiden på alle mulige andre opgaver end at lede.

I et udviklingsforløb hos mig får du mulighed for:
• At få fokus på, hvor du og din virksomhed eller skole er på vej hen

Ledercoaching giver dig mulighed for at fokusere på din lederrolle, på dine udfordringer og udviklingsinteresser. Du vil få mulighed for at prioritere dine arbejdsopgaver, så du udnytter din tid optimalt, og netop får beskæftiget dig med det, du finder væsentligt og interessant.

Klik HER for mere information om leder- og ledelsescoaching.

Hvis du har brug for at få fokus på disse ting og arbejde hen imod større kvalitet for dig i dit arbejdsliv, kan du kontakte mig for at få en afklarende samtale
Jeg opfatter Karina som dybt professionel, specifikt er hun god til at ramme “bulls eye” - at ramme lige der, hvor problemets omdrejnings- punkt er og via sin coaching at bringe det ud over en problematik og føre det ud i fremtiden - eller føre/hive fremtiden ind i nutiden.
Tina Jørgensen, souschef Vibenshus skole.

Coachingforløbet gjorde, at skodderne er åbnet, man er stadig forskel- lige i teamet, og skal også være det, men så ser man klarere, hvad der er, og kan nu bruge det konstruktivt. Coachingen har været at komme op af grøften og gå på kanten. Karina kan sit metier - er rolig og lærte os hurtigt at kende. Henrik Borre Larsen, skoleinspektør Vibenshus skole.

Karina har på en rigtig god måde formået at videreformidle nogle gode redskaber for os som ledelsesteam, som vi kan bruge og faktisk allerede bruger. Karina er rigtig god til at skabe en god stemning og formår også at få de vanskelige spørgsmål til at blive afklaret på en god og positiv måde. Som leder har jeg fået nogle redskaber til at blive en bedre leder, og vi som ledelsesteam har fået en større forståelse for hinanden. Åge Olsen, leder Husum skolefritidshjem, klub og skovbørnehave.