KARINA LANGE udviklingscoach

Home Kontakt Blog


LIFE COACHING/PERSONLIG UDVIKLING

• Hvor vil jeg gerne med mit liv og hvorfor?
• Hvad vil jeg gerne opnå, og hvad er det vigtigste for mig?
• Hvordan lever jeg mit liv, så det er sandt for mig?

I Individuel coaching stiller jeg dig spørgsmål, så du gennem dine svar får fokus på, hvilke overbevisninger og hæmmende historier, du har haft om dig selv, og som tidligere har begrænset dig i dit liv.

Coaching giver dig indsigt og nye handlemuligheder, så du netop ikke lader dig begrænse i dit liv - men lever som du gerne vil.

I din udviklingsproces vil jeg hjælpe dig med at nå dine mål hurtigt og på den mest hensigtsmæssige måde. Mellem sessionerne vil du få forskellige opgaver, der skal bringe dig i mål og gøre sin udviklingsproces mere optimal.

Hvis du har brug for en coach til din proces, kan du kontakte mig, så laver vi en plan for dit forløb.
Karina er en skarp coach med et indlevende væsen. Hun appelerer til autencitet og ærlighed og opmuntrer med sin store appetit på og erfaring om livet. Jeg kan på det varmeste anbefale Karina, hvis du virkelig har tænkt dig at komme ind til sagens kærne og begynde din rejse fyldt op af mod og viljekraft.
Christin Illeborg, filmklipper.

At vælge selvindsigt ved at gå ind i et coachingforløb er faktisk lidt som at stå foran sit klædeskab med en god ven. Man ved selv, at der et sted i skabet hænger mange fine ting, men man kan næsten ikke finde frem til dem. Noget skal ud, andet ind og det smukkeste af det man allerede ejer skal bruges meget mere og helst hver dag. Karina har som coach en helt særlig evne til at hjælpe med at spotte både stil og retning i dit indre klædeskab. Og til at forstå at begge dele også skal rumme alsidigheden. Karina forstår at lytte, sortere og fastholde virkeligheden - og samtidig forstå at prinsesser også gerne går i gummistøvler og at en sommerkjole godt kan være smuk på en vinterdag... Dorrit Elmquist, idé og konceptudvikler.